EMAIL ALCHIDIC ANTICOZIV - 3 IN 1 - 18L - LIDER PAINT

EMAIL PE BAZA DE RASINA ALCHIDICA DE CALITATE SUPERIOARA, PIGMENTI, MATERIAL DE UMPLUTURA, ADITIVI DE FINISARE, SOLVENTI ORGANICI

 

Plati Securizate

 

Politica de Livrare

 

Formular Retur

PROPRIETATI:

Aspect lucios.

Rezistenta foarte buna la coroziune.

Proprietati mecanice foarte bune.

Rezistenta buna la apa, agenti chimici si ceata salina, capacitate buna de pensulare, aplicare direct pe suprafete ruginite.

Nu necesita aplicare de grund.

Inhiba rugina, prevenind dezvoltarea ei.

UTILIZARE:

Utilizare: interior/exterior. 

Suport: lemn, metal, zidarie. 

Culori disponibile: alb, crem, bej, ocru, portocaliu, rosu, rosu oxid, galben, albastru, bleu, verde, vernil, brun, maro, gri, negru.

Pregatire produs: inainte de folosire se omogenizeaza bine in ambalajul original. 

APLICARE:

Pregatirea suprafetei: suporturile de aplicare trebuie sa fie curate, uscate si degresate. Suprafetele metalice noi se cutata bine mecanic (sablare,periere), indepartand eficient rugina si eventual tundra, se degreseaza cu Diluant LIDERPAINT sau alt diluant pentru vopsele alchidice. Suprafetele vopsite in prealabil se curata indepartand pelicula veche pana la un suport adecvat. Suprafetele de lemn se slefuiesc, se curata, se desprafuiesc si se degreseaza. 

Aplicare produs: se aplica 1-2 straturi cu pensula, rola sau prin pulverizare, ca atare sau ca dilutie in proportie de 5-10% cu solvent tip diluant LIDERPAINT, in functie de procesul de aplicare. 

La aplicarea cu pensula si trafaletul produsul se dilueaza max 5% cu diluant D506, iar la aplicarea prin pulverizare pana la maxim 10%. Daca aplicarea se face la interior, se vor folosi numai spatii curate si bine ventilate.

Recomandari: temperatura produsului/suportului min. 10°C, max. 30°C. Temperatura mediului intre 10-30°C. Umiditatea relativa a mediului max. 75%.

Consum estimat: 11-13 MP/L/STRAT

TIMP DE USCARE: 

Uscare la atingere 2 ore la 23+/-2°C.

Uscare finala maxim 4 ore. 

DEPOZITARE SI TRANSPORT:

Depozitarea se face in ambalajul original, inchis etans in spatiile inchise, uscate, acoperite, aerisite, ferite de actiunea intemperiilor si a radiatiilor solare, departe de sursele de foc, la temperaturi cuprinse intre 5-30°C. ATENTIE: Nerespectarea instructiunilor de aplicare poate modifica aspectul si calitatea acoperirii.

PRECAUTII:

H226 Lichid si vapori inflamabili. 

H304 Poate fi mortal in caz de inghitire si de patrundere n caile respiratorii. H317 Poate provoca o reactie alergica a pielii. H336 Poate provoca somnolenta sau amenteala.

H412 Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. 

P102 A nu se lasa la mana copiilor. 

P103 Cititi eticheta inainte de utilizare. 

P210 A se pastra departe de sursele de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete incinse. Fumatul interzis! 

P261 Evitati sa inspirati vapori. 

P271 A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate. 

P273 Evitati dispersarea in mediu. P280 Purtati manusi de protectie, imbracaminte de protectie, echipament de protectie a ochilor si a fetei. 

P301+P310 IN CAZ DE INGHITERE: sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic. 

P304+P340 IN CAZ DE INHALARE: Transportati victima la aer liber si mentineti-o in stare de repaus, intr-o pozitie confortabila pentru respiratie. 

P370+P378 IN CAZ DE INCENDIU: Se vor folosi de preferinta stingatoare cu pulbere polivalenta (clasa ABC) si alternativ spuma chimica sau stingatoare cu dioxid de carbon (CO2). Interzisa apa ca agent de stingere! 

P501 Continutul/recipientul se elimina in acord cu reglementarile nationale si internationale, la un centru specialist de colectare. 

EUH006 expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. 

EUH208 Contine 2-butanonoxina (CAS 96-29-7) Bis (diethexanoat) de cobalt ( CAS 136-52-7). Poate provoca o reactie alergica. 

Continut de substante periculoase: solvent naphta (petroleum), C9-C12, hidrocarburi, n-alcani, izoalcani, aromatice. COV limita UE g/l:cat. A/i500(2010); COV produs, max. g/l:500. 

Depozitare si transport: depozitarea se face in ambalajul original, inchis etans in spatiile inchise, uscate, acoperite, aerisite, ferite de actiunea intemperiilor si a radiatiilor solare, departe de sursele de foc, la temperaturi cuprinse intre 5-30°C. ATENTIE: Nerespectarea instructiunilor de aplicare poate modifica aspectul si calitatea acoperirii.

757226996517

Produse Relationate

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.